Wat wij samen voor u kunnen doen

Als Facilitator Diva's gaan wij met u in gesprek. Wat wilt u bereiken? Hoe kunnen wij daarbij helpen? We bepalen samen met u hoe de workshop, vergadering of bijeenkomst er uit gaat zien.Tijdens de bijeenkomst faciliteren wij het proces: we geven werkvormen aan, visualiseren gesprekken, ondersteunen besluitvormingsprocessen. 

 

Met elk onze eigen specialismen bieden wij u een geïntegreerd pakket aan om uw bijeenkomst vorm te geven en een optimaal resultaat te behalen. Hiermee bieden wij voor ieder denkbaar vraagstuk een customized pakket interventietechnieken. 

  • Antoinette heeft als organisatie-adviseur een toolbox met methodieken en werkvormen die zowel op inhoud als proces ingezet worden; meer begrip voor elkaar, zicht op de toekomst, organisatieprocessen in kaart brengen, of gewoon even lekker lachen.
    Ze is gecertificeerd voor het gebruiken van de
    FISH! methode.
  • Nel heeft als bedrijfskundige ervaring met processen binnen innovatietrajecten: Projectmatig werken, brainstormen, creativiteit en innovatie.
    Ze is gecertificeerd voor het gebruiken van
    Belbin Teamrol Management en kan de Lego Serious Play methode inzetten bij het faciliteren van uw vraagstukken.

We zijn Certified Professional Facilitators volgens het internationale IAF - International Association of Facilitators. 

 

 

 

We hebben een vergaderwaaier gemaakt, boordevol tips over hoe je vergaderen leuker kunt maken. Hiervoor geven we korte, krachtige workshops, uiteraard vol oefeningen en humor.

Wij werken samen met Youmeet  vergaderlocatie in Utrecht. Youmeet is een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimten, met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.